Summa sidvisningar

torsdag 10 mars 2011

Så var mitt bus avslutat!!

Själv tyckte jag det var ett roligt bus,och särskilt läsa era kommentarer Tack alla ni som deltagit.Även ni som inte träffat mig har ändå en uppfattning om lilla jag!!!Jätte roligt.

 Nr ett vann,,och det är ju jag,,,utan hårfärgen,idag!!.Men som alla ni andra oxså skrivit kan jag vara alla tre !!Det beror hur man ser det hela.

Med min egentliga ålder så borde jag ju vara nr två,,men eftersom jag stannade upp vid tjugoåtta så kom jag aldrig dit,ivarje fall inte med frisyren och kjollängden!!

Nr tre var jag  nog på 70-talet då vi gick ut och dansade i långklänningar.Ja det var tider det också.Men jag är glad att vara den jag är idag och trivs med det!!Sedan att jag har korta kjolar och långt hår i min ålder ,avgör jag själv.

Nu vill ni nog inte läsa mera trams utan veta vem som vann.Jag har tyckt att alla era kommentarer har varit så bra och engagerande så jag beslöt att alla ni som kommenterat fick var med i utlottningen,,mannen drog och inslag nr fyra vann,och det är Eva W i Malmö,,Grattis,Grattis Eva.
Din adress vill jag ha och så kommer en rad damer till dig i ett kuvert,dessa damer är nog mera likt dig Eva än mig.Det blir dessutom en liten utmaning att sy något av dem!!

Än en gång tack till er alla för era kommentarer!!
Jag har just nu passerat 10.000 besökare oxså ,,på två månader här på blogspot,,,,och Märit i Falkenberg var uppmärksam om detta ,,,få se vad som kommer till dig på torsdag.

Om ett tag så kommer det ett nytt bus,,,titta gärna in och kolla så du inte missar det..Kramar på ER alla

7 kommentarer:

pialuttan sa...

Ja det var skoj med ditt bus! man är som man är oavsett ålder och så får det vara...kramar!

Eva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Eva sa...

Hej hopp! Så kul att vinna, var hittar jag din e-postadress så att du kan få min fasta adress?
Kram Eva
Ps! var tvungen att ta bort den första då jag stavar som en kråka ibland, fingrarna slinter :)

evaj sa...

Du ela rolig Eva....kråka,,jaja jag är ibland kanin eller bambi men mest ekorre....haha!!
evakjell132@hotmail.com

Pia!!Alldeles rätt!!/kram på er

Wivi sa...

Grattis till Eva W.
Vissa passar i korta kjolar, andra inte (t.ex. jag själv som är lite för rund, hihi). Man är som man är och har det man trivs med.
Kram

Anonym sa...

Du är ju rolig tyckte bara det va fantastisk att få så många på 2 månader kramis märit

evaj sa...

Alldees rätt Wivi!!Kram