Summa sidvisningar

tisdag 24 september 2013

Premiären är gjord...
Gårdagens inlägg blev lite komprimerat  lite annorlunda än vanligt men så är det för Bambi när hon är ute på hal is...nej någon data expert det är jag inte och kommer aldrig att bli .Lite stolt är jag dock av att jag klarade ut det hela och fick fram denna länkning på  min sida.


Alla ni som vill vara med så  är länken öppen till kl 23.55 ikväll och  VÄLKOMNA skall ni vara att fortsätta visa eran blogg sida och vackra arbeten!!!
Fem tuffa  quiltare har nappat och det är jag så glad för!!
Och jag tror att det finns mer att visa upp från era bloggar ,för visst har ni sytt i förra veckan och på helgen ....något litet arbete????och det behöver inte  vara färdigt sytt.
((Jag vet att det är så!!))))

Så här gör ni titta på gårdagens inlägg,skrolla med till slutet på inlägget där hittar ni en ikon Add your link tyck på den !!
Strax kommer en ny ruta upp med tre rader på , skriv in eran blogg adress namn och sista raden e-mailadressen.Tryck sedan på submit link och det hela är klart!!!


Idag är det länk dag även för mig och då hänger ni kanske med och visar upp eran blogg sida också hos....http://quiltstory.blogspot.se
och
http://conniekresin.comNär jag sydde på mina kassakvitton i söndags så hittade jag några längre remsor som fick bli dagens  bild ,Mug Rugs till glöggen!!

 
 
 
 
Vill ni vara med och gissa???Hur många meter är det jag sytt av scraps och med kassakvittonen ????
 
 
 
 
Nu hoppas jag att ni alla är med och länkar era fina bloggsidor med alla god bitar ni sytt,,för visst vill vi bli inspirerade och vi vill också inspirera andra????Eller????
 
Tack från Bambi och massor med kramar till er!!!