Summa sidvisningar

fredag 10 juni 2011

Skolavslutning ....

.... har vi varit på i tvådagar nu.Först igår kväll var det Wilma och Maja som hade sin i Erikslundsskolan i Borås.En glad och trevlig rektor satt färg på den med sin skönsång och uppträdde dessutom som en krokodil,,allt till eleverna förtjusning,men även till oss vuxna....De olika klasserna uppträdde givetvis oxså.
Idag på morgonen var det dax för nästa avslutning ,då i Aplareds skola,,och där fick vi sjuga den blomstertid som kommer,,,så nu är sommaren räddad,,för mig!!
Kjell och jag vill här önska våra barnbarn en trevlig sommar!! med många bad och lite hyss...

Innan vi åkte på dessa avslutningar så var jag på G igen bakom min Janne.Onsdags em ägnade jag åt att skära och sy i scraps  ..."I SPY" ,till ett nytt täcke,,tänkt till en varm och go tjej någonstans i vårat avlånga land.Toppen blev klar innan sängdax,,men som alltid hos fru Johansson ,så fattas det något,,kanttyg och bakstycke + vadd.Ett liiitet problem  egentligen ,som går att lösa till vecka.Om man inte är så redig  har planerat  in det  hela först, vilket jag inte gjort denna gång.


Ungefär så här kommer det att se ut!!

Dett var en jätte trevlig teknik att sy .Alla vi som deltog i Marias BUS med denna tekniken ,vernisage 6/6 på bloggarna, hade sytt i olika färger och olika alster .


Min Sverige quilt såg ut så här.

Idag är det ett typiskt examensväder med regn och rusk,så tråkigt för alla som går ur skolan.OCH alla föräldrar som tänkt tältparty i sina trädgårdar.....

Nu väntar det lediga dagar för våra barnabarn i Varberg,cyklarna är pumpade ,telefon korten laddade,,i 10 veckor!!

Bamsekramar på ER alla därute...