Summa sidvisningar

måndag 18 juli 2011

Skepp O(b)oy!!

Godmorgon på Er ,,eller god middag är det nog egentligen.Men här sover våra små töser ännu så gott,,och våran "gäst" oxså eller så har han inte kommit hem ännu.
Flickornas föräldrar åkte hem igår och började jobba igen idag efter några veckors semester.Vädret här är varmt men blandväder.Så några maskiner tvätt går nog bra att få torrt oxså.

Vi hade ju lilla Isac här på besök i veckan ,,och jag tittade då igenom mina killa quiltar och  av dessa var det inte många.
Gick ut till min lilla,,haha,,tyghylla och hittade ett blått alltyg,,ett gammalt stormönstrat barntyg + ett annat gammalt tyg  och började skära.
Ibland är man tokig men det är ganska skönt och framförallt när man inte behöver tänka .Utan det är tygerna som talar och bestämmer,mönster och storlek.
Min make frågade vad ska du göra NU då.Vet inte blev svaret.
Nej det fick bli som det blev.Jag ville ju inte "dra "" fram massa sygrejer ,utan försöka ha det så städat det bara går att ha.
När vi är så många som vi är  här på sommaren,så är mina sygrejer bortplockade,,eftersom jag sitter i allrummet vid köksbordet och syr.

Ja nog om detta ,,så i torsdags så föddes detta lilla täcke,av 3 tyger,,,,emellan alla festligheter,,,


Kanske inte det vackraste jag sytt,,men min sy abstinens blev lite mindre iaf,och jag hade sååå roligtLukkekankten sydde jag igår framför fotbollsmatchen!

Idag har vi en ny vecka och nya möjligheter igen...jag får väl se om det dyket upp något annat framför näsan och som hamnar på skärmattan.Eller om det blir att stå framför spisen bara!!


Kramis från Apelviken