Summa sidvisningar

söndag 28 oktober 2012

Visa o berätta!!
Det var skönt med denna " x-tra "sov  timma idag!!Solen tittar in och det är nu 5gr kallt ute ,,kommer nog att bli en fin fin höstdag!!
Denna veckan har det varit dåligt med promenader  tillsammans med mannen ,,pga av alla syträffar jag haft.Idag så får vi nog  ta oss i kragen igen och sätta igång.

Gårdagens kurs i Förslöv var så där bra,,,upplevde jag,,som den skall vara ,,,,,det syddes och syddes och våran stora ovän ,,var klockan!!!
På morgonen när jag skulle åka iväg fattade jag att det kunde vara halt på vägen ,,så tog god tid på mig,,tack och lov!!
För på Hallansåsen mötte jag ,,,,hör här!! snö.....När jag körd upp mot Åsen så fattade jag inte varför alla bilar bromsade,,,men strax ramlade 25 öringen ned....och det var såå halt och vitt,mina 30 km jag kom ner till var nästan en  för hög hastighet.
Det var skönt att svänga av mot Förslöv ,,även om avtagsvägen dit också var ruskit hal....
Väl framme så packade jag  in mina grejer ,,och jag ,hmm. trodde i min enfald att jag hade för lite quiltar med,,,,men insåg snart att så var inte fallet.Skönt!!

Under dagen så blev det en liten sporadisk visa och berätta,,och idag får ni se några av de fina alster som visades upp.

 
Mariannes underbara quilt!!

 
Dagens värdinna,Anna,,håller upp en löpare!!

 
Till sist idag visar jag,, en fan av Strip smart mallen,,,,EN underbar kudde   ,,,ena sidan ,,
andra kommer imorgon!!
 

Väl hemma igen så var jag nöjd med min dag,,lite slö trött sjönk jag ned i soffan,,men innan bjöd min kock på en liten vickning!!
Många  stod på kö för att gå på denna Mani sykurs och det är ju roligt för mig,,hahhaa ...att få vara, ni vet,, lite populär,,,oj då vad jag sticker ut  näsan då...
...men vill bara skvallra ..13 April nästa år,,så kommer jag igen.....((och en quilt till detta är redan på G!!))
men först så är jag hos Anna den 16november ,,,då i affären.

Tack alla ni som gjorde min dag så bra och inspirerande,,,,SÖNDAGS kramar från Bambi