Summa sidvisningar

fredag 31 augusti 2012

Misslyckande!!!

Inlägg nr två idag kommer här!! Denna fredag är det sista dagen på Augustis och Marias tidningutmaning. Väntade ju på posten som också kom med ett kuvert ,, men tyvärr så var det lite fel på handtaget jag tänkt!!Så av det blev det inget.... Med andra ord är min väska bara halv.... Och utmaningen denna månad gick åt skogen....men håll till godo ändå... Ambitionen den var iaf på topp.. Och själva mönstret på väskan är jag stolt över.. Har haft en liten bild från en Lena tidning tror jag det är,,, och översatt detta till min egna väska,, som nu kommer att få bli min nya kursväska,, byter gärna den mot en Ikea kasse.

Önskar er en fortsatt trevlig fredagskväll!!kram

Fredag morgon!!

Idag blev det en liten sovmorgon!! Var ganska länge sedan vi tog en sådan här lyx. Vet inte om jag känner mig så mycket piggare för det,,, hm. Kanske är jag lite segare och tröttare!! Men vi skall alldeles strax ta på gåskorna och pigga upp oss...i det fina höstvädret.

Vi hade ju en otrolig SYdag här i Varberg igår!! Den ena gruppen avlöste varandra,, och symaskinerna gick varma,,, Jag tror och hoppas att alla var nöjda!!

Lite visa och berätta hann vi också med .... Samt flera gånger kaffe/te!!!Titta och njut av denna härliga scrapsquilt!!!


Kanske skriver jag en rad ikväll också.....beror på posten,, som ev. Kommer sent i em...med ett kuvert!!!!


Kram kram till dess!!!