Summa sidvisningar

torsdag 7 november 2013

Rufs eller chenille!!För ett antal år sedan sydde vi dessa tekniker i våran grupp tror att det kan vara så länge sedan  som hela 10 år .För mig så ligger det bakom mig och jag hade "glömt" av denna teknik  kan jag säga .
Men så kom en önskan förra året kan vi inte få sy ... och visst så fick töserna det och då sydde vi grytlappar som blev himla populära och bra.
Nu kom det upp en önskan igen och vi fortsätter att sy  rufs och  chenille alster.

 
Denna quilt jag visar idag  har storleken 62x100 cm eller 24,5x39,5 inch. innan tvätt!Denna lilla barn  quilt har jag sytt som ett visnings ex, och hoppas nu att någon av er därute kan kanske också  bli lite inspirerad att testa denna teknik eller kanske tom. sy en egen quilt. 

 
Dessa två andra  bilder låg i mitt Picasa album från förra årets sömnad och jag väljer att visa upp dem också..

Onsdagen blev en överraskningens dag.. dels så åkte mina lockar......men så fick Kjell och jag också ett så roligt efterlängtat besök!!!Min moster västlappen BeritA och min kusin kom och hälsade på!!!Tack snälla för ni drog handbromsen här  hos oss!!!!!och gissa om vi hade något att prata om.....


Prata skall jag göra idag  också då vi har en sy dag hela dagen men jag skall också sy och börja med lite handsömnad nu på fm.
Men innan dess så länkar jag mitt rufs och chenille till Kelly Young och hennes bloggsida
http://myquiltinfatuation.blogspot.se

Hälsningar och Bambikramar till ER!!