Summa sidvisningar

tisdag 20 mars 2012

Smart!!!

Smart,,((are)),,(ast) tycker jag att jag är ..om jag får tycka alldeles själv!!!

1: Marias ,tidningsutmaning

2. Roliga mallar

3, Användning av ett Charmpack.

Och nu har jag fått alla dessa tre olika utmaningar i ett!!!1 .Ja,, som ni alla vet vid det här laget så har ju Maria ,,majasparadis.blogspot.com en månadsutmaning..som innebär att sy något ur en tidning!!
Denna gången har jag hämtat min Marsutmaning från den senaste Quiltemagasinet.

2. I fredags fick jag ju ett roligt kuvert med mallar,,från andra sidan åsen.Detta kuvert var perfekt att få igång frun ,,och börja sy igen .Så på lördag morgon tog jag då fram ett  3.. Charmpack och denna gången ett med Balityger..
tog fram tidningen ,,och den rekommenderar just denna mallen,,Lil Twisters,,, som kom just i detta kuvert!! och ett charmpack eller fyrkanter som är 5x5 inch .
Tänk vad smart jag egentligen är,, tänkte jag själv,,,tre flugor i en smäll!!!jaja ,,,inte är jag märkvärdig inte .........hahaha....
Får väl köpa en trisslott och se om jag har samma tur där!!Jag är ju mycket för mallar ..men då skall det vara sådana som man kan utveckla och ha till andra arbeten också.Så nu har jag denna nya mall ibakhuvudet och skall se vad som går att göra med den,,för att leka och fantisera är så kul.De andra mallarna som kom visar jag en annan dag!!!

NU gäller det skärmattan igen!!!!Tisdagskram på ER!!!