Summa sidvisningar

söndag 30 januari 2011

Söndag!

Godmorgon på er alla!!

Idag blev det en  liten sovmorgon.Men så fick vi besök av solen och då blir jag lyrisk.Därför  kunde  inte jag  ligga kvar i sängen .Utan då måste jag upp och ta vara på denna dag.Vi har haft det så rått och kallt nu ett tag ,så denna soldagen är välkommen.

Igår fick tre toppar sin quiltning och lukkekanter och jag kände mig sååå nöjd.Nu är det bara lite handsömnad kvar.För några av mina färdiga quiltar fick oxså handsömnaden klar, framför tv:n på kvällen!!

Innan jag nu städar bort min pås/väska med scraps och dragkedjan dras igen ,,,,så var jag bara tvungen att..




sy en topp till.
Lite Amish inspirerad,,men jag har satt in mönstrade tyger också.Dessutom är det inte orginaltyger och därför bara en inspiration från Amish.
Alla tygbitar i denna quilt har olika mått,men det blev ganska bra ändå, tillslut.Jag har nog tagit, tre eller fyra svarta tyger och då blev det helt olika nyanser i den.Nu har dessa små tygbitar och de svarta remsorna tagit slut och det känns så skönt.Som ekorre((Idag)) känner sig ,bambi eller kaninen(haha) nöjd!!!!

Dragkedjan går igen på scrapsen och i morgon är en ny vecka med nya utmaningar och tre syträffar.
Själv är jag nästan lite avundsjuk på de mina som på onsdag skall få skapa sig en egen quilt av sina  medtagna scraps!!Visst låter det roligt!! I love scraps!!!

Var rädda om Er och ha det !! KRAMAR