Summa sidvisningar

onsdag 30 januari 2013

Fortsättning följerNu har vi ..mannen och jag varit hemma  en vecka,,i vårat kalla och blöta land!!Vädret denna veckan har verkligen svängt ,,allt ifrån 15minus till 2 plus.
Ute just nu är det som vanligt grått grått och vi kan ""nästan"" ro på våran väg.
Så det är skönt att få vara inne,,,,och mysa.

Det är väl ingen av er som missat alla mina scraps projekt denna månad och imorgon har jag en redovisning .Månad och månad..fjortondagar iaf!!
Denna scrapsquilt blev färdig igår ..och får också hänga med på denna månads  scraps utmaning.

Irosen rött jag drömmer...passar bra nu i det grå vädret.

Blocket heter,,Puss in a Corner,,,kärt barn har många namn...och är hämtat ur almenackan ..365 quilt blocks a year...Nancy J.  Martins..


 

De svagt rosa tygbitarna räckte precis..och finns bara lite skrufs utav..och så är ju meningen med scraps!!eller ?? att de små små bitarna skall ta slut.


Innan har dessa quiltar kommit till med dessa tyger.
 
Hoppas jag nu kan inspirerar er.....ta ett ordentligt tag i era scrapslådor och lägg den hög du får fram på bordet,,sortera lite....och sedan börjar du  att sy ihop remsorna .......utan att tänka....bara njut och skapa!!!
Det,, det blir,,, blir det!!!!

Tror att du får några roliga och inspirerande sy timmar!!!!Hör gärna av dig och berätta om du hänger på ,,för även du kan ju inspirera oss andra!!!!med både tankar och bilder,,,

Imorgon är det torsdag,,syträff x två i Viken,,,,,härligt,,,,längtar!!

Onsdagskram från den gamla!!