Summa sidvisningar

fredag 19 december 2014

Färdig till fredag!!

Veckorna ramlar på och snart har vi ett nytt År ..men först så skall vi fira jul och nu är det inte många dagar kvar dit heller.
Som jag berättat tidigare på fredagar tycker jag om denna utmaning ..att få färdigt något till/på fredagen och då menar jag helklart med avslutningskant och allt.Ett bra tillfälle att få något under veckan klart!!

Ni mina läsare har ju också denna möjlighet men också min egna Visa och Berätta måndag att vara med och länka och visa upp era fina arbeten Skillnaden är att hos mig behöver inte era alster vara klara utan där gäller det att bara vara med och INSPIRERA oss alla ..skriva några rader och berätta om våran underbara hobby.

Jag har under de senaste veckorna sytt med remsor gamla tyger som legat LÄNGE och denna sömnad var helt  nödvändig för hade den inte denna sömnad blivit av så  hade de åkt i soptunnan.


 
 
 
Denna gången är det samma mönster och remsor som tidigare men skillnaden är att denna löpare är så mycket längre...35x150 cm eller 13,5 x 59,0 inch och tanken är att denna skall ligga på ett långt bord ovanpå en vit linneduk.
Här kommer lite flera förslag på att sy med remsor..... förkläde till vuxen..


 
 
Några mat underlägg ...

 
 
Kuddar...

 
Mindre löpare...'
                                                   Litet barn förkläde!!
Nästa Färdiga fredag är ju om en vecka och då är nästan våran stora högtid julen över...så jag vill passa på här idag att önska alla mina läsare


En riktig GOD JUL!!


alla ni som tittar in ifrån olika bloggar runt om i världen idag de som vi länkar till denna fredag!!

http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

Hoppas nu att ni fått några sy tips lättsydda och jag lovar att ni hinner innan tomten anländer med paketen på julafton!!Använd gärna en Jelly Roll så är halva jobbet klart!!

Trevlig fredag mina vänner!!BAMBIkram