Summa sidvisningar

onsdag 9 september 2015

God morgon mina vänner!!
Uppe med tuppen har vi varit en liten kylig morgon är det men promenaden ligger bakom oss och nu gäller det en strukturerad dag vid skärmattan och symaskinen för mig.
Jag tror det blir några timmar på altanen i solen också och då kan jag sitta där med ett gott samvete för igår kväll sydde jag på lukkekanter eller avslutningskanter kalla det vad ni vill  på flera quiltar som låg bara där och väntade .Ett  perfekt arbete att ta fram där på altanen men också vid TV:n och ibland även på syträffar när man inte vill ta  med sin symaskin dit.
Och det bästa ...quilten blir helt klar då sista stygnet är satt.Det är så himla skönt att ha kommit igång med sömnaden igen och då givet våra hobby och jag njuter fullt ut!!!Hur känns det för er efter våran sommar och ledighet???Har ni tagit fram skärkniven och börjat skapa ännu??
Förmodar ni varit runt i olika quiltaffärer på Quiltrallyt och handlat  men har ni börjat att sy av det ännu??

Läste på några bloggar att någon städar sitt sy rum någon annan blir inspirerad av gamla och givet fullt dugliga quilt tidningar.Vore så roligt att få veta era tankar och vad ni sysslar med just nu.


Lite blockparty kanske???


 
 
 
iaf. här hos mig!!!Ha en härlig onsdag !!Bambikram