Summa sidvisningar

fredag 3 november 2017

Finish it up Friday!!!


 Det har varit mycket nu den senaste veckan alla intryck våren o sommarens nyheter...att få träffa och prata med våra idoler inom Quilten ja ni förstår nog .
Och och få avsluta dessa dagar med goda vännen Anna gör ju inte veckan sämre och då i storstaden New York!!

Jag har ju alltid sagt att våran stad Annas och min är Amsterdam ...men idag vet jag inte vad jag skall  skriva.

Ni som känner mig vet att jag alltid framhåller att jag är bortskämd och det är jag verkligen.Men just idag då vi är på hemväg och med resume på dryga veckan har jag inga relevanta ord bara minnen och tacksamhet!!


Hur som helst så är det Klart till fredag jag skall blogga om ....och inget annat...men för att fylla på plånboken inför kanske nästa resa ... Så har jag på bilden överst sytt till Siw och hennes BizziBee med hennes tyger jag fick hem från Kalmar resan några grytisar och en löpare i mönstret Cathedral Windows ...den teknik jag demonstrerade där.


Till Siws löpare har jag använt mig av två Charm Pack och då Silver Linings in Color samt Silver Linings bottentyget båda från Moda fabrics.

De två andra löparna är också charm pack men där är bottentygerna metervara och dessa känner ni igen från mina turneringar runt om i grupper där jag varit.

Jag kommer tillbaka i höst  till Vissefjärda hoppas jag eftersom Siw o jag lovat  många av Er att jag kommer och inspirerar  hos BizziBee med denna terkniken.

Här vill jag önskar er Alla  en trevlig helg och alldeles strax är Bambi hemma med alla intryck!!! Kram på Er !!