Summa sidvisningar

måndag 29 december 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 68!!

Idag har vi årets sista Visa och Berätta måndag och det är nr 68!! Alltså 68 veckor har min blogg och jag lagt ut denna länk för att ni dels skall få visa upp era fina bloggar med allt vackert ni syr eller tipsar på era bloggar.
Men  jag vill också att vi INSPIRERAR varandra och detta tycker jag är X-tra viktigt just nu.
Jag tycker mig märka att många av er syr väldigt lite och sällan  ,vilket är jätte tråkigt och det är just Er jag vill att vi alla kan  nå så ni får tillbaka eran sy lust.
Dessa dagar är ju bland de sista för året  2014 men vi har början idag på vecka 1 2015!!

Idag så hoppas jag att ni alla släpper era hemliga julklappar och visar oss vad ni sytt och gett bort eller det ni har behållit själva....eller??Kanske har ni fått någon sy relaterad julklapp som ni vill visa upp....för oss??

Jag vill visa er idag vad jag behållit istället för att slänga det i soppåsen!!
Nu har ekorren varit framme igen....dessa små trianglar 1,5x1,5 inch är resterna av de bitar jag fick kvar då jag sydde av hörnen på några kvadrater och de kommer från Moda och Bonnie and Camille och heter Miss Kate ett charmpack.
Denna "kaka"" vet jag inte riktigt vad jag skall fortsätta att sy till...necessär eller kudde eller??????kanske kan jag få lite tips av er!!Storleken är knappt 8x8 inch.


Så välkomna mina vänner till året sista Visa och Berätta måndag ..och jag vill passa på och TACKA både er bloggare /länkare samt alla läsare som jag vet besöker oss för sy året 2014 och samtidigt  önska ett ännu bättre nytt sy år 2015!!Kramar!!!