Summa sidvisningar

söndag 31 juli 2011

Tre flugor i en smäll!!Godmorgon på ER alla!!Behöver väl inte skriva,,vart tar tiden vägen??Idag har jag minst två redovisningar att visa upp,,och då skall det vara den sista Juli och så är det ....Nu går vi in i Augusti och närmare oss hösten.

Maria har varje månad en hjärte utmaning ..att i varje månad sy ett hjärta...och i Juli blev det tre små hjärtan på min kasse!!
Kasse ,ja, det var nästa utmaning en väska eller kasse ,,även denna från Maria.Fick av henne blåa tyger och kassakvittoremsor att sy på ,,scraps remsa.Väskan skulle vara svart/grå med just kassakvittoremsa och SÅ zigzak band.Tyvärr har jag under alla mina röj här under sommaren,helt städat bort bandet!!ÄR jätte ledsen för detta.Det ligger säkert någonstans på ett bra ställe,,men så kom detta oxså med TIDEN,,och denna kombination passade inte så bra  ihop. Och  bandet ligger fortfarande orört ,fint ihop vikt någonstans.

Av denna miss kan det ju födas en ny väska som passar ihop med kassen,,eller kanske en sprätt när bandet dyker upp.Ni som läser min blogg får väl se ,när var hur.....

Den tredje lilla smällen blev att jag satte Lolitha L:s söta små blommor på min kasse.En gåva jag fick för något år sedan av henne,
Denna helgen, har vi här , i Varberg haft besök av Europe och Petter,,roligt för dessa små töser som har varit hos farmor och farfar.Det har varit otroligt mycket folk på klipporna som har lyssnat och grillat på klipporna.  På  konserten igår ,så var Petter på Majas och det var också välbesökt.

Idag är det söndag och då är det ""byte"" hos stuguthyrarna och även här hos oss.Mamma A åker hem ikväll för att jobba .Pappa N kommer ner med Linus,,och om jag tror rätt så stannar alla fyra  barnbarnen här i veckan.Vädret kommer att fortsätta vara bra och vem vet ,,kanske får vi lite mera besök.""Av Gevalia""!!!

Idag är det sista dagen på våran utställning och kl. 21.00 slår vi igen!!!

Kramar från evaj