Summa sidvisningar

tisdag 25 september 2012

Lingon och mjölk!!!

 
 
 
Ja,så kommer dagens bild och text att handla om,,hösten är ju här och måga av er är säkert ute i skogen och plockar svamp eller bär.Sedan syltar och saftar ni ,,och fyller erat förråd med härliga fyllda burkar och flaskor.
 
 Så såg mina höstdagar ut förr också,,men idag så ligger detta långt bakom mig.Numera bor vi ju själva ,,Johansson och jag,,så vi gör inte av med så himla många burkar med sylt,,men,, den största anledningen är nog att jag egentligen inte gillar att plocka bär,,,sedan så får vi dessutom sätta oss i bilen och åka iväg för att plocka dessa härligt röda.Ja... ni hör ...
Vet ,,att det går att köpa plockade på torget också...men...
Nej,, jag kommer nog inte närmare dagens titel än till detta enkelsängs täcke,, som fått namnet  lingon och mjölk,, än så här.Och jag känner mig nöjd med detta,,,även om den köpta burken inte innehåller så många röda bär!!

Jag hoppas och tror att denna quilt kan passa i ett vitt rum som en färgklick ,,eller i en vit soffa,,annars  så blir det mer isolering av centrallager B!!

Sedan bilden togs så är quilten också quiltad och väntar bara på sin lukkekant!!

Ute blåser det rejält,,och regnet vräker ner så våra gåskor får nog ledigt idag,, tror jag !!
Vad sysslar ni med där ute, denna tisdag??

Igår så var jag så redig,,""igen tycker jag"",,städade mitt tygförråd ,,vek om och lade alla tyger snyggt och fint..och hoppas nu på att jag skall hitta de tyger  jag behöver,så mycket  bättre och lättare!!

Vad dagen kommer att innehålla,,har jag inte planerat ännu,,och någon större planering tror jag inte det blir heller.Syns och hörs imorgon!!

Tisdagskram från lilla jag