Summa sidvisningar

onsdag 25 maj 2011

Shoppingdag!!

Tidigt i morse åkte våra grannar ,Kjell och jag till Gekås i Ullared.Det var  Maj månads shoppingtur.Glada och med lite besökare på morgon strosade vi runt där och njöt,shoppade och fikade.T.om. våra män handlade och var nöjda!!Det ni..

Väl hemma igen kom ett pling i telefonen om att jag hade ett paket att hämta på Coop....iväg igen ,nyfiken på vad det innehöll.Jag visste ju en hel del grejer som skulle komma.Bl.a min stora Yo-yo Rapido,90mm.Lite Aurfiltråd som jag beställt och lite till,som andra tjejer handlat.Nu kom det oxså två tidningar till oss som vi preumenerar på hos Anna.HOMESPUN!!!Em är räddad,,,så härligt .Jag är ju så barnsligt förtjust i dessa Australiska quilt tidningar.Nu har det dessutom börjat en månadsbom i den ,så har man inte att göra så får man....

Längst ned i paketet låg detta!!!


En av mina kompisar har beställt ett rosentyg och får nu välja bland dessa,,,jag är inte avundsjuk på henne,inte alls!!!

Jag beklagar ,men kan inte kommentera mångas sidor igår och idag ,,vet inte vad som hänt.Vill ändå kommentera bl.a till Wivi och Carmen ,,hoppas ni har det bra!!!
Till Eva K,,grattis mormor!!

Efter denna shoppingdag är det nog dax att försöka få lite gjort.Kan avslöja att min tavla är quiltad!!!

Onsdagskramar på ER!!!!