Summa sidvisningar

fredag 19 augusti 2016

Finish it up Friday!Nu är allt sig likt igen mina syträffar har börjat....symaskinen rengjord efter sömnaden i sommar och jag har även satt i ett nytt knivblad i skärkniven....med andra ord nu är jag laddad inför en fantastisk sy höst!!

Jag har haft en otrolig fin och solig sommar med många glada och positiva barnbarn som besökt oss.Givet har våra barn också varit här och alla våra vänner.
Våran gemensamma utställning i KviltSYstrarna är över och jag är så tacksam för allt beröm flickorna och jag fick av våra besökare .Detta gör mig så glad.
Sömnaden har det  varit lite si och  så med men trots allt   tycker jag  att jag ändå   fått klart mycket.Det har varit svårt att få timmarna att räcka till på ett dygn men ibland har jag lyckats!!.Många roliga och lite nya mönster har jag testat och ni som möter mig i höst får avgöra om ni också tycker detta.


Idag när ni läser detta inlägg är jag i Amsterdam tillsammans med AnnaBengtsson ( ButikenAnnalunda!) där vi skall försöka och gemensamt hämta inspiration och ge mera nyheter under hösten!!

Färdig till idag fredag har jag testat en ny stjärna som Jenny på MissouriQ visar och jag härmat som är  sydd av remsor  perfekt är en Jelly Roll + lite bastyg !!
Jag har testat och använt mig av ett gammalt jultyg just för att testa och resultatet blev denna duk!!Duger nog att spilla lite glögg på vid advent!!!
Storleken är ca75x75cm och jag !!!! Hör här har försökt frihansquilta!!
Inte världens bästa men ett försök är det och jag har en alldeles ny sprätt kniv här hemma  så det går att göra om quiltningen.
Jag inser att det är träning träning och åter träning....men så är det ju också hur quiltar jag och vilket mönster passar....detta tycker jag är lika svårt att veta ..färg på tråden osv.!!


Så är mitt sylivet just nu  här i  Varberg   med en avstickare  några dagar tillsammans med en mycket Go tjej!!

Kram Bambi!!♥♥