Summa sidvisningar

tisdag 2 juli 2013

Snor grönt....




...skrev Maria Grahm om dessa scraps eller rättare sagt skrufs ...som jag fick i fredags på posten av henne....


((Herre))) (Gud ),,himmel och pannkaka tänkte jag vad gör man med detta??????



Men jag vet som man bäddar får man ligga.....

och legat!! har jag nu gjort och gruvat mig vad räcker dessa småbitar till ....blir det bra ...vad sysslar jag med....egentligen
((Hela huset är ju fullt av barn-barn här som har skollov /semester och jag skall sy en nästan omöjlig!! utmaning!!istället kunde jag ju ägna mig åt dem ,,men se det blev inte så.)

JO,, jag  har haft det så kul i denna utmaning!!!Och ,,faktiskt stärker jag mig för varje gång jag går iland med det hela och idag känner jag mig nöjd...egentligen mer än nöjd av att fått  ihop någonting......av "ingenting".

Det blev inget tingel och tangel som jag skrev om igår   på denna quilten ..inte blev det  då någon Art  textil collektion heller som jag tänkt utan bara en helt vanlig Bambi quilt!!


Storlek på quilten 21 3/4 x 29.5 eller 55,5x75cm.
 
 
Bambiquilt med lite svart/vita tyger och lite mera av ett bastyg det också hel  svart och alla små små bitar.....av snor grönt tyg ....+ lite små scrapsbitar allt från givaren ....
 
Några yoyos blev det också  när quilten var färdigsydd,, de  också svarta som  syns väldigt dåligt på bilden men passar så bra i verkligheten till denna vägg bonad som det får bli!!
 Men till vilken vägg vet jag ännu inte för grönt är ju direkt inte min färg....
 
Jag kan berätta för att få en sömsmån med sig i detta arbete kanske det inte blev den vackraste. bästa  eller välsydda  quilt jag sytt men absolut en av de roligaste jag skapat!!Men  vad gör det om hundra är ?? min utmaning är gjord och jag är mer än  nöjd,,,frågan är Maria G,,vad tycker du och vad tycker ni alla andra
 
där ute i vida världen Om min QUILT??  för idag är det länkar dags!!!!
 
 
 
Ge gärna ett betyg!!
 
 
I  söndags var det dragning i Juni månads scrapsutmaning ,någon tur eller vinst  blev det inte då för mig ,,,,,bättre kanske att ha tur i kärlek....kanske kan denna skapelse ge bättre tur  i slutet på denna månaden då det sker en ny dragning hos http://majasparadis.blogspot.se  !
 
 
Hur som helst HA en fin tisdag med massor av Bambikramar till ER!!!