Summa sidvisningar

måndag 15 april 2013

Måndag ...
ny dag och vecka,,,spännande .Denna veckan börjar jag min  "semester" ..de stora evenemangen,,sykurserna är över för i vår.Nu väntar ""bara""de vanliga sykurserna ,,och våran utställning i sommar skall planeras och ,och...lite annat.
Skall jag vara riktigt  ärlig så börjar höstens aktiviteter för mig idag,, och då blir det ingen riktig  semester, kan jag säga .Tror det är bra att det hela lunkar på i vanlig takt ,,för annars så mår då varken kropp eller själ bra..eller??

Men min symaskin och jag skall iaf. ta några dagar tillsammans..och åka bort ,,3dagar i Mölle skall det bli,,och det tycker jag vi är värda!!!

Igår så sydde jag   en liten nessecär,,,av det tyg jag köpte och satte till de scraps jag fick av Anna och de kuddar jag sydde av dem i fredags.......Denna nessesär passar så bra till min Kaffe Fassett serie jag sydde för ett tag sedan,,,


 
sypåse med nåldyna.
De är också sydda av scraps jag fått från Skövde och Maria,,,framsidan på sypåsen innehåller 20st scrapsbitar.

Vad skall man göra på sin första semesterdag ,,tro,,,???Känns väldigt konstigt,,måste jag säga,,,tror dock att det kommer något från min symaskin och mig idag  iaf!!

Hur som helst,,ha en bra start på veckan,,mina vänner/Bambikram