Summa sidvisningar

lördag 5 september 2015

Sista dagen......

,,,,,visst låter det hemskt men så farligt är det inte hoppas jag på.....men är man ute på de stora  vägarna så vet man ju aldrig och inte hellre de mindre... men jag hoppas att alla vi som åker till årets Quilt  rally åker lugnt och tryggt!!!

När ni nu läser detta är jag kanske framme eller på väg till Förslöv och Anna och då Quilt rallyts sista dag och jag har nu laddat upp med några smarta block som ni får tips på att sy om ni besöker Anna och mig  där  plus lite X-tra tips och har ni några funderingar kom och så hoppas jag vi kan lösa dem..


Igår var det en sådan där skön dag och jag kände att jag ville sitta på altanen och mysa sola och sy några avlutningskanter i solstolen.....verkligen en avkoppling efter en hektisk SY vecka !!!


Det blev en gammal topp om fick sin kant påsydd och snart är den helt klar när handsömnaden är fixad och då får åka tillbaka centrallager B.


 
 
2inch kvadrater är den sydd med och då är det  16 rutan som är mönster.

Idag är det ju lördag och många av er är lediga och jag hoppas att ni alla har det gott nu när hösten knackar på och ni syr så det ryker på eran lediga tid.Tiden den förvinner snabbt känner jag och dagarna blir kortare.
Lite  tråkigt är eller hur man nu  skall beskriva det jag som älskar sol och ljus.
Många av er är höstälskare och andra inte men hur det än är så syr vi tillsammans och njuter av våran hobby!!Visst är det skönt!!
Kram och sy nu och var rädda om er!!

Dagens länkning  gåt till Julie och Pink Doxies hon har en fantastisk blogg följ med dit och njut och inspireras!
http://pinkdoxies.blogspot.com


BAMBIKRAMAR till er alla!!