Summa sidvisningar

torsdag 21 maj 2015

Min lilla fågel!!!Jag skrev ju det i veckan att de mina syvänner skall få sy en fågel idag och detta gäller båda grupperna.
Vi håller nu på precis som i skolorna och sakta sakta packar ihop och snart är terminen slut.Nu är det bara idag och en gång till  kvar.
Därför blir det inga stora projekt längre...utan bara en liten fågel att sy idag. Jag tror faktiskt att många har kvar lite av förra träffens arbete också.
Ja vi får väl se...hur som helst så ser min lilla fågel ut så här...och jag hoppas den tas emot lika väl som förra träffens fjäril.....

Inget märkvärdigt alls och jag tror att många av er har sytt detta block tidigare.Jag har använt till detta block mina crazy curves mallar 3,5 inch.Och så får de mina också gärna göra om de har köpt denna  mall...de andra får en gammal beskrivning och rita av den mallen på mallplast.
Som ledare håller jag hårt på att inte låna eller använda redan "riktiga " mallar och kopiera.Vet att detta är ett hett ämne men jag tycker att upphovsmännen/kvinnorna skall få betalt för det jobb de lagt ner både när det gäller mallar böcker och beskrivningar så långt detta går!!
Ibland kan det vara hår fint och då avstår jag hellre.
Jag har ibland löst dessa problem med att ha en kursdag utanför våra träffar och då ingår till varje deltagare en mall och beskrivning/bok och de mina väljer om de vill och plånboken säger ja!!

Det är klart att dessa köpta  mallar är mycket lättare att skära efter och de är ju exakta också....men nu testar vi idag och så får tiden utvisa om de mina tycker detta var roligt!!
 Visar också några gamla cirkelquiltar  kanske kanske kan jag inspirera er!!??
 

Håll tummarna idag för mig och min lilla fågel!!Bambikram