Summa sidvisningar

lördag 28 december 2013

Kvarsittning.....
blir det för en del av er ---skämt!!!!Jag kan inte påstå att ni är dåliga på att räkna utan snarare tvärtom .Det var ju så roligt att ni tog er tid och räknade och kommenterade mitt lilla block fr torsdagens inlägg.
Det var ju inte så lätt att se var alla sömmar är på de här  små trianglar som var ihop sydda!!
17 kommentarer fick jag och 7 av dem hade rätt ,det är nämligen 61 tygbitar i detta lilla block.
Rutig ,Annemarlene ,Lisbeth,Annette,Monica J ,Ullis och tillslut Annika!!Grattis till er!!
Och till er alla andra så får ni ingen kvarsittning för att ni räknade lite fel...för  ni får en X-stor Bambikram som Tack!!
Givet får ni alla denna kram som ett Tack för ni tog er tid!!!14x14 cm!!
Visst är man lite tokig som hela tiden samlar och syr ihop de minsta små tygbitar ,för tyg det har jag ju....att välja emellan och lite större bitar också.....


Snart är det en ny måndag med  Visa och berätta,måndag och då har jag tänkt att ni får visa vad ni sytt under  2013.Så passa på och leta ibland era bilder och så visar ni upp dem på era bloggar!!Givet så får ni också visa upp veckans sömnad.Skriv gärna  och berätta om era quiltar för det är alltid roligt att veta lite om hur ni tänkt och det speciella om just eran  quilt ni visar.

Nu har ni alla chansen att få visa upp era arbeten och bloggar!!!Och vi alla andra får en riktig vitamin Inspirerad sykick!!!!!!
För visst gäller det att ta nya tag inför 2014!!Eller hur??


Under tiden jag skrivit detta inlägg har jag bestämt att någon av er 7 får vinna en liten present från mig och i en skål lägger jag numrerade lappar 1-7 och mannen han drar .......nr.........5 på lappen =
innebär att MonicaJ  som vinnare.......
Grattis!!
Monica skriv din adress till mig så kommer ett kuvert med posten efter helgen.


Tack och kram till er alla från Bambi denna lördag!!!