Summa sidvisningar

lördag 22 januari 2011

Så här....
...långt har det gått med Marias utmaning idag.Nu fattas dukvadd och baksida innan det randiga tyget blir en lukkekant.Inna dess skall jag oxså ha testat den nya tråden jag fick med utmaningen.

Allra först måste sprätten fram ....jaha så är det... och det skall alltid vara något fel någon stans när man syr,och är färdig ,tror man...

Nu lägger jag det åt sidan ett tag och sjunker ner i soffan för att insupa lördagskvällen ,jämte mannen och framför tv:n.

Hoppas att Maria och (Sanna) är nöjda så här länge med denna duk topp.Det tog ju bara en dag för att få färdig ...utmaningen.Två block finns kvar och det kan ju bli  Mug Rugs....Våren är snart på väg och årstidens duk också.....Så gäller det att hitta på någon utmaning tillbaka oxså .....

Kram på Er alla!!!

Utmaning!!

God morgon på Er!!
Idag blir det en spännande dag,,,Igår kom det en utmaning till mig, från Skövde...........visa gärna upp vad du sytt så snart som möjligt!!
Skrev Maria i sitt brev,vidare  tyckte hon ATT nu  måste det hända något roligt!!!Håller med.

Dett söta tyg,tror jag att Sanna hade med hem fån Irland till sin mamma.Tråden är ett nytt märke som jag inte sytt av tidigare.
Så nu mina cybervänner så förstår ni,att det kommer att bli en spännande dag för mig.Har en liten tanke på vad jag skall sy ,men vet inte om tyget räcker.Vi får se och detta är en utmaning i sig.

Men först skall vi ta på oss och försöka börja igen, med våra lång promenader.Av olika anledningar har denna promenad varit inställd i år.Det ska bli så skönt!! Hoppas inte det är så rått ute som det varit i några dagar .Vi hörs!!Rapport kommer.

Ta vara på dagen /kramar