Summa sidvisningar

måndag 18 augusti 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!!
Jaa välkomna mina vänner till denna hoppas jag  INSPIRERANDE blogg idag måndag!!!


Nu hoppas jag att vädret har gjort att ni har börjat att sy igen ...vad har ni på G?? eller har ni fått färdigt några alster kanske tom. i veckan?? Som ni vill visa upp här?? Om inte så har ni säkert något gammalt att visa upp!! Som ni har sett så har jag under veckan som gått visat upp några "gamla" mallar,, och dessa mallar duger mer än väl  än idag och ett bra tag framåt.
Kanske har ni sytt med dem och har bilder??? Allt för att INSPIRERA oss!!

I våras så köpte jag en Mini Hex N More ruler ...En linjal som är 3.5 x 3,0 inch alltså en riktig mini av den stora mallen. Tiden ja den har nu kommit och jag har använt den och sytt en för mig kanske lie annorlunda quilt men den är väldigt fräsch tycker jag....min regnbåges quilt!!!
 
 
 
Storleken är 75x95cm eller 29,5x 37,5 inch,quiltad med Yli vit quilttråd och en liten tjockare dukvadd emellan!!
Mini Hex N More linjalen går att använda till många olika mönster och inte bara till dessa liksidíga trianglar jag sytt idag utan också bl.a till hexagoner. Detta får kanske bli nästa roliga sömnad för mig. Jag har använt mig av  Konas Jelly Rolls och New Bright Palett heter denna rulle och  mallen passar alltså bra till 2,5 inch remsor.
För er som gillar att sy mini så finns det två storlekar till att sy av den   och då i mindre storlekar.

Nu var det färdig skrivit här för idag och jag litar på Er att ni alla förgyller våran måndag med färg och form och INSPIRATION.......

Så VÄLKOMNA !!!!!