Summa sidvisningar

torsdag 19 april 2012

Stjärnor!!

Av den mallen jag fick använda ,,till Accu-baby GO,,skärmaskin,,var det stora fyrkanter 4,5 inch och små fyrkanter 2,5 inch + tringlar som passar ihop med de små fyrkanterna.En smart skärmatta,,och håller man bara tungan rätt i mun när man syr ihop delarna passar de super  perfekt!!
Ett lätt och enkelt och nytt sätt att skära ,,
Jag tänker närmast på alla onda händer ,armar och axlar.

Spännnande är det iaf ,,och om en stund skall jag börja och skära Tumbler ,,med mått 3,5inch.Då skall jag ta en stor bunt av lite äldre blåa tyger och skära upp.(Kommer att kännas skönt!!när de har blivit uppskurna,och lite mindre i hyllorna!!))

Jag tror att det kommer att bli en jätte fin ,,lite gammaldax quilt!!

Idag så vill jag visa tre små stjärnblock,,som också kom från denna mall,value die heter mallen jag jobbat med.



Gunilla frågade om det inte blev mycket skrufs,,mycket o mycket ,klart det blir lite runt omkring de olika mallarna jag skär ut,,,,men Gunilla,,du vet,, ekorre som jag är så föder detta skufs andra ideer!!
Haha!!

Jag kan tänka mig att i en grupp och med gemensamma arbeten är den bara sååå TOPPEN ,TOPPEN.




Dessa stjärnor ska få ligga till sig ett tag ,,och en dag när TID finns så hoppas jag de blir flera!!

Strax som sagt,, nya mall i maskinen och så har jag, vips ,en hög med olika tumbler block.Det säga att man kan lägga sex lager på varandra,,och med tre tumblers på mallen får jag ut 18st per gång!!Jag har dock varit lite fegare och bara använt fyra lager,hittills.

Om jag hinner börja sy ihop dem idag,,vet jag inte.

Vi får alldeles strax hem våra grannar som varit i Spaninen i 2,5 månader..Kjell och jag har lovat lite lunch,,,känner jag alla inblandade så blir det nog kvällsmat också!!

Idag blir det ingen ärtsopp!!

Men det blir en torsdagkram från mig till ER alla!!!!!