Summa sidvisningar

fredag 25 augusti 2017

Färdig!!!!!!
Till fredag!!! Igen ..och jag är glad och lycklig samt stolt!!Ett nytt alster är klart.


I förra veckan samlades vi i en av de mina sygrupper med en start som var så bra, rolig för oss alla !!
Vi hade bjudit in Birgitta Hortin från Malmö och undervisa oss i som hon kallar det splitter eller strimor .Hur som helst inspirerad av Sliver Quilts och Lisa O 'Neil.
För mig var det så roligt det var så länge sedan jag hade med mig min sy maskin och fick njuta av att sy alldeles själv eller rättare sagt efter någon  annans mönster.

Jag sydde då en färg glad quilt lite i Birgittas visningsquilt och den vet jag precis var den ska placeras men är inte färdig ännu kanten fattas och då enl. mönster .....

Bara för att jag höst städat i vårat uterum och behövde en ny duk dit så förstår ni mitt alster till idag och då är det  jag och vårat svart /vita. Slängde mig över denna sömnad när jag kom hem för tekniken var bara så rolig att sy och  ville bara fortsätta.Så det blev  helt naturligt med svart och vit sömnad och en ny duk den som mannen kallar # tagg!!!

16 block har jag sytt och storleken är 65x65cm eller 25,5 x25,5 inch och är alldeles perfekt hos oss. Tack Birgitta och alla ni som läser dessa rader !! Ha en fin Augusti helg/ eran Bambi