Summa sidvisningar

måndag 15 oktober 2012

Godmorgon denna måndag!!som vi vaknar upp till med dis och dimma och regna och kallt,,,ingen bra väder precis.Fast stannar man inne ,,om man har den möjligheten ,,så kan det bli en bra sy dag/vecka iaf!!
Nu har den där tråkiga hösten kommit,,,den som egentligen kan vara så fin....solig och vacker.


För att vakna upp borde jag hämta lite orange och gul tyg och sy något utav idag,,,ja.. kanske var det ett tips,,

Jag fick ju en ny mall i veckan den lilla lilla twister,,som många här på  bloggen verkar ha testat och gillar precis som lilla jag gör.Fick på FB,,en underbar bild från goa Maria och Carina som var på sydagar tillsammans och där Carina sytt en underbar quilt i just den mallen.
När de lägger ut arbetet på sin sida skall ni få länken dit!!och titta!!

Med i kuvertet som kom, fanns denna bok också,,,,,,,ojoj oj...


 
 
Go!!Inspired with AccuQuilt!!!  Annies quilting.

Denna höst så faller jag för saker och ting ,,ganska ofta,,hua ,,hoppas bara denna virus går över!
Eller vill jag det egentligen???

Men i boken är det så fina saker som det finns mönster till,,och några är bara som  ni vet så där mysigt underbara...
Har man inte någon Accuquilt hemma,, så går det bra att få inspiration från denna bok och sy på vanligt sätt!!Njuta och fantisera kan vi göra allihop,,vilket jag gjort i helgen vid sängen ,,innan mannen med paraplyet kom...


Nej.. nu är det dags att vakna upp till verkligheten igen,,,undrar om gåskorna kommer på idag..men en sak är då säker,,min Janne och mannen skall få omsorg,,,,

Vad skall ni göra idag då eller i veckan,,,verkar som många av er har varit på syträffar och haft roligt tillsammans ,,,och blivit inspirerade ihelgen..Jag hoppasatt vi som inte var med,, får lite rapporter och bilder!!! att bli inspirerad utav också..

MåndagsKRAMAR från lilla jag