Summa sidvisningar

tisdag 31 december 2013

2013 sista dag!!
Många av er har de senaste dagarna visat upp era underbara quiltar ni sytt genom året och det är en fantastik samling som ni hunnit med.Tänk att få göra en stoor utställning med allas era  fina alster.
Visst skulle det vara helt underbart att få gå omkring och insupa allt detta vackra  i färg och form!!

Mitt blogg år har varit fantastiskt på alla plan.
Rent besöksmässigt passerade jag 200.000 besök i somras och redan i December 300.00 en siffra jag inte ens vågade drömma om.
Tack snälla ni för ni vill titta in och läsa om min älskade hobby på min bloggsida!!

Symässigt så är jag nöjd och en del utmaningar har jag fått och  klarat av i tid.
En scraps utmaning som Maria(http://majasparadis.blogspot.se ) höll i har jag deltagit i varje månad.Hela 147 scraps alter blev det sytt under året och redovisat i den utmaningen.
Två ggr vann jag dessutom månadens scraps vinst från Maria!!
Det är helt omöjligt att lägga ut alla alster här men ett bidrag skall ni få se och det är ett av de första jag sydde ett enkelsängs täcke i bara små små scrapsbitar!! 
 
 
Personliga utmaningar kom med posten och en av alla dem var också från Maria men också Carina( http://carinasyrochfunderar.blogspot.se  )
 De hade slagit sig samman och utmanade mig med hela 64 kvadrater av olika Kaffe Fassett tyger!!!Då förstår ni alla dessa omöjliga färger....och jag  fick BARA  sätta till ett svart och vitt tyg!!
Tala om sömlösa nätter!!!
men som oftast så en natt ramlade polletten ner och då sydde jag denna skuggquilt!!


 
 

Skuggquilten blev bra tycker jag och jag är nöjd med den och att jag hann färdigt den i tid!!Quilten blev också väl mottagen här på bloggen och en dag blev jag uppringd av Britt-Inger Jönsson och Rikstäcket som önskade ett reportage och en mönster beskrivning....och det fick de!!!


 Sedan kom nästa stora händelse i mitt sy liv...lägga ut ett mönster på bloggen....och det var inte vad jag senare förstod det enklaste men ni var ju ändå många som hängde på och sydde det Japanska puzzlet.Ett av de allra roligaste mönster som vi sydde här i Varberg i mina grupper och jag själv var nog Jelly Rolls racet....Ett mönster som togs väl emot av mina "tre stora töser".Jag sydde dem var sin stor quilt/duk med blandade rosen tyger till dem i just detta mönster .Dukarna hade ett enkelsängstäckes mått.

 
 Tre långa löpare blev det också som present!! och som var sydda på samma sätt i ett helt stycke som jag sedan delade i tre delar.


 
 
Även  mannen och jag fick ett eget överkast  !!!! till vårat sovrum och det är  sytt med mallen Hex N More!! och bara vita tyger helt underbart är det tycker jag.
 
 
 
 
Dagens inlägg blir långt och kanske för att ni skall orka läsa allt så fortsätter jag imorgon med redovisning av SYåret 2013.
 
Måste bara ta upp en sak till och påminna er om  ,,,,Visa och Berätta,måndag en länk som finns på gårdagens inlägg där just du kan visa upp din fina blogg/alster och hjälpa till att INSPIRERA oss alla andra.
Kanske tom. du själv kan bli inspirerad .....(Ett enormt arbete ligger ute på länken ,,kolla våran norska vän ..med bloggen densyendehimmelen!!)
Speciellt nu när vi snart har ett nytt helt långt sy år framför oss .....så passa på....

Ett hjärtligt TACK alla mina läsare för alla goa kommentarer här på bloggen men också på FB eller via mail,det stärker och gör mig så glad.
För all INSPIRATION jag får av er här på bloggen men också när jag är ute och har kurser och sist men inte minst mina egna töser i våra sygrupper här i Varberg....
Och Anna för all hjälp och INSPIRATION du delar med dig!!

Till ER alla vill jag önska Ett Gott slut och Ett  Gott och Nytt SY år2014!!Stor Bambikram!!