Summa sidvisningar

måndag 12 maj 2014

Välkomna till Visa och Berätta,måndag nr 30!!
Vad har ni åstadkommit i veckan??Har ni sytt något??

Vädret har ju varit lite sämre och det betyder ju egentligen BRA sy väder ,eller??Hur som helst så har ni kanske några gamla och INSPIRERANDE bilder att visa upp idag.

Jag kan berätta att jag sytt både gammalt och nytt varvat maskinsömnad med handsömnad och haft en sådan där underbar mysig vecka.Dessutom har jag varit iväg hela torsdagen på olika syträffar.Som ni säkert vet vid det här laget så syr först mina Apelquiltar från 10.00-14.00 Sedan kommer mina andra töser vig 14.00 tiden och syr till framåt kvällen.Jag åker hem och äter lite emellan träffarna....och träffar min Rutkock en stund!!

Sytt sa jag att jag hade gjort och då lite nytt... ... ..... 
 
 
Denna lilla färgglada quilt är en test quilt mäter 72x88cm eller 28,5 x34,5 inch. Vadden emellan  är min favorit 80/20 med klister och så Aurfil quilttråd har jag använt.
Idag på mitt Visa och Berätta,måndag NR:30!! får ni inte se några gamla quiltar hos mig men ni vet att de duger alldeles utmärkt här och på alla andra ställen också .Jag tycker att de är precis lika fina och INSPIRERANDE som ny sydda.

Så Välkomna mina vänner nu är jag så spänd på vad ni har att visa upp idag.