Summa sidvisningar

onsdag 23 januari 2013

Borta bra.....
men hemma bäst...för visst är det så!!!
Tack till er alla som önskade oss välkomna hem,,detta stärker.Vidare har jag fått under dessa veckor så många fina kommentarer från er ....och det stärker också skall ni veta,,och att ni gillar min blogg.....Tusen tusen TACK!!!

Igår när vi landade var det ca 45gr skillnad,,och det var kallt.Men snälla barn/barn som vi har,, kom med varm bil och hämtade oss.

Nu är vi tillbaka i Varberg igen och jag skall alldeles snart börja packa inför morgondagen och våra starter här i kviltgrupperna.Jag hoppas de mina är sugna på att få starta,,själv är såå laddad!!

Rutkocken och jag gjorde en snabbis i affären innan vi körde hem för att fylla på ett tomt kylskåp,,,och då letade jag efter tulpaner.Visst fanns det några buntar dock inga fräscha  så det blev inget köp....

Så både ni och jag får hålla till godo med några gamla quiltar som får symbolisera en tulpan bukett så länge...kanske kan de olika teknikerna inspirera er att sy,,med,,,antigen scraps eller nya vårtyger......


 
 
 
 
Vad vet jag.....men jag själv är jätte sugen,,,både att sy men också att damma av min Janne som nu haft en alldeles för lång semester!!
 
 
Onsdagskramar till Er alla från tacksam och rörd Bambi!!