Summa sidvisningar

torsdag 24 mars 2011

Porcelain!!

...är ett charmpack från Moda.Jag hade den turen att vinna denna underbara tygbunt från Anna,,på lugnagatan...en gång i höstas .
Efter allt sy jobb jag nu har gjort i flera veckor, inför quiltträffen i lördags var det dax att ta fram några tyghögar som legat ett tag och väntat på mig.Först ut blev denna charmpack och detta alster.


Jag har sytt snabbhörn på bitarna från charmpacken.Det finns många olika sätt att sy detta mönster ,och med ett eller två tyger i mitten.Vet att det även finns mallar att köpa från Creative Grids,,och Anna har även dessa...Denna lilla quilt sydde jag för ett tag sedan .är samma mönster men då med två tyger + snabbhörnen och så har jag lagt den på ett annat sätt.Man kan variera!!

Nu skall jag leta fram ett tyg till den översta quilten och  en smal remsa innan kanten sätts på!!Funderar på en röd remsa???,,men får nog se vad som finns i lådorna först och som passar.


Idag hoppas jag på att bli serverad ärtsoppa till lunch,,,tyvärr är det nog för kallt att sitta ute på altanen och äta,men vem vet....snödropparna har visat sig iaf!!!!

Torsdagskramar!!!