Summa sidvisningar

måndag 30 november 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!! Nr 113Idag tänkte jag visa er våren tulpanerna och Miss Kate!! och när solen börjar värma så kommer bl.a fjärilarna fram och då är det så skönt ute och även på våran altan.

Just detta längtar jag så efter och jag vet att det kommer att dröja...men längta måste jag väl få göra? Varje tid har ju sin tjusning och tur är väl detta.

 Tänkte lite på färgval till våra quiltar som vi syr och just på färgvalet kan man nästan lista ut vilken quiltare det är som sytt just den quilten. Genom åren så har jag lärt mig detta när det gäller de grupper jag har hand om och jag tror de känner mig också men ibland kan jag luras...
 Vilken färg väljer ni helst på era quiltar??
Kanske har färgvalet med att göra vilken årstid ni helst gillar. Vore jätte roligt om även ni läsare deltog och svarade.Idag är det en ny måndag och ett nytt Visa och Berätta och jag är så nyfiken på vad veckan har givit bakom symaskinen hos er eller om ni drömmer er tillbaka och tittar in i erat albumet på gamla alster.Jag är säker pcå att ni hittar både gamla och nya godbitar/quiltar och vill inspirera samt länka med.

 Min lilla fjärilsduk blir min inspiration idag och den är sydd av ett Charm pack och lite bastyg. Ett mycket trevligt och lättsytt mönster som har varit uppskattat här hos de mina.