Summa sidvisningar

måndag 23 mars 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag 23 Mars!!Hej mina vänner ....

Är ni med och INSPIRERAR idag??? Hoppas det .....
Jag har skrivit tidigare om att göra klart ett UFO till idag och visa upp men det går givetvis bra att visa upp ett nytt .... eller halvsytt alster. Eller något ny inköpt tyg tidning eller något annat quiltrelaterat!!
Huvudsak är att ni är med och INSPIRERAR och länkar...att sedan ni läsare kommenterar är inget fel det heller.

Jag har tyckt att det sys väldigt lite nu för tiden......och jag hoppas ni ""skärper"""till ER......Våran hobby måste bara gå vidare och vi måste hjälpas åt ALLA för att föra våran hobby vidare och locka till nya quiltare som också kan ge oss "gamlingar"" en kick eller nytänkande på vägen.... eller .....vad tycker ni alla andra??
Ja hade en utmaning till er om UFON i förra veckan och då hittade jag lagom till påsk ......en vevad tumblers löpare ....snygg?? ...skratta inte... men den duger säkert att ställa en vas lite björkris med fjädrar i och ha i påskveckan på bordet....vill man spilla lite äggtoddy på påskafton så gör det ingenting....bara att tvätta för nu är den klar!


 
 
 
Detta är ett litet bidrag från mig idag ...dock ett UFO färdigt legat i många är och väntat men nu så väntar jag mig att många av Er kommer med en färgsprakande INSPIRATION och delar med till alla oss andra!! Så välkomna  alla mina vänner till att länka till Visa och Berätta måndag!!!och nu vill jag bar njuta av allt vackert!!!!! Kram till ER från mig!!