Summa sidvisningar

söndag 22 december 2013

Snart kommer dagen ...den vi stressat och fejat inför.
Sprungit runt i affärer och försökt hitta rätt klappar....för att ge bort .Känns det igen??Eller har ni tagit det lugnt i år??

Jag kan berätta att jag har tagit det jätte lugnt just med alla julbestyr och jag tror mycket beror på vädret vi haft .För det känns inte riktigt som julen är på G utan man kan faktiskt tro att påsken närmar sig i stället!!
Ute är det gröna gräsmattor blommorna från i sommar finns en del fortfarande kvar och idag så skiner dessutom solen  ,så det ser faktiskt ut som en riktig fin vårdag!(Det har slutat blåsa !!!!för denna gången!!)

Förra sommaren kom min ena sonhustru hit med en bunt rosen tyger som hon kompletterade med något tyg från mig.Hon ville sy två mys quiltar till sig och detta var så roligt!!
Satte i gång och skar ,stora rutor ville hon ha ....men efter ett tag så gick  luften ur projektet och allt detta blev bara liggande.
Fick med påsen en gång  i höstas men har inte haft den tiden förrän igår och då tog jag fram dem och började sy ihop längder.
Nu tar jag med denna topp  och visar när vi träffas och hoppas att den duger  så syr jag väl en till och ger henne.
Men nu är ju också frågan vill hon quilta den själv ?och vad vill hon ha emellan och på baksidan..kanter??Tror svaret kommer snart....
Imorgon tänker jag ha en Visa och Berätta ,måndag!!!!
Jag hoppas ni kommer att ha tre minuter ledigt och vill vara med och länka samt då passa på att önska alla Era läsare  en Riktig God Jul på era bloggar.

Så leta gärna efter någon lämplig bild ni har i arkivet  och skriv en rad!!Min länk kommer att vara öppen från midnatt i kväll ända fram till julaftons natt!!!

Med dessa rader säger Bambi Hej svejs!!