Summa sidvisningar

fredag 9 november 2018

Finish it up Friday!!

God morgon alla Quiltare!!

Idag visar Bambi sitt NYA spännande mönster som är enkelt roligt samt smart  att sy och som  blev en ny Julquilt (Nr2)!!


Ettan såg ni förra veckan!!Båda mys quiltarna  har en 80/20 vadd emellan och blir så där lagom mjuka och sköna
.Fördelen med denna vadd är bl.a tycker jag att den är så lätt monterad.Det finns två olika sorter en har klister på ena sidan och en är neutral.Jag använder den med klister.Utan klister är perfekt till handquiltning.

Vi kom hem från Houston i onsdags kväll och igår hade jag kurs från kl.9.00-21.00.Så därför har jag inte hunnit överföra mina Houston bilder ännu men de kommer snart.Det har liksom inte funnits tid till detta ännu.
Men jag kan nog skvallra att det fanns många nyheter i bagaget med hem men också många många härliga intryck.Och alla dessa kommer jag att i småportioner visa här för er och överföra i text och arbeten!!
Jag känner att vi går mot en fantastisk rolig och spännande vårtermin när allt material kommer hit!!Men hösten är inte slut ännu och mycket vackra tyger kommer ju  hela tiden och även prylar som är smarta för våran sömnad.
Mina reskamrater var Butiken Annalunda från Förslöv och Anna har imorgon lördag X-tra öppet i butiken och kommer då att visa många många  nyheter!!!!
Tack tjejer Anna och Annika för dessa dagar som var fantastiska intressanta och mycket  givande.Ha en härlig weekend vid symaskinen /önskar Eran Bambi.