Summa sidvisningar

tisdag 15 oktober 2013

En kall natt!!I natt var det minusgrader igen och dagen den börjar så bra med att solen den lyser in och värmer så skönt.
Smhi  varnade för att den första snön skall visa sig i halva vårat land idag .Tur att jag bor i den andra delen men jag skall inte vara för kaxig för snart har vi nog det vita här också.

Dagarna rullar på och vi är inne i mitten på Oktober,,,vart tar dagarna vägen??Just detta ämne pratade många med mig om i lördags.
Och man kan ju undra.
Själv så har jag haft det "svårt att komma in" igen i höst eftersom vädret har varit så underbart.Så våran altan den har vi använt flitigt i år!!
Jag har nu tagit mig i kragen och stålsatt mig och lagt upp dagen med ett  litet "schema"" för att komma igång...men i detta finns inga måsten,,så bestämde mannen och jag när vi flyttade till Varberg en gång och så skall det vara.
Men med ett litet"schema""så har jag kommit igång ,fått lusten  tillbaka att sy och det känns så skönt.

I lördags så hade jag tänkt ta med en blomma till Anna tyckte hon var värd detta.Men bestämde mig  att sy en liten present till henne istället  och då blev det denna löpare med julinspiration.
Jag har vevat hjärtanen på min Accu quilt och applicerat fast dem ,sedan quiltat med Aurfil  tråd och  satt duk vadd emellan lagren.


Ni glömmer väl inte min LÄNK,,,Visa och Berätta,måndag!! Den är öppen till midnatt idag,,,,där ni läsare och bloggare är VÄLKOMNA att bli Inspirerade!!!

Själv så länkar jag idag till Connie och Quiltstory!!
Tisdagskramar på ER alla !!!Från Bambi