Summa sidvisningar

lördag 17 november 2012

Vilken dag!!
Min dag på andra sidan åsen igår ,,blev helt otroligt bra.Träffade nya och gamla vänner,,botaniserade i hyllor med underbara tyger,,korgar med mönster och så mitt favvisomåde ,,böcker!!
Jag är ju van vid köer men då i Ullared ,,och en lång  stund igår kan vi kalla Butikenannalunda för lilla Ullared!!
Tyvärr så hinner man ju inte pratat med alla,,som jag skulle velat gjort.Jag hoppas att Anna kanske  gör en sådan här x-tra öppen dag ,, någon gång fram till våren,,,,,,
Idag står en av mina väskor som var på turne igår,,och ser lite trött och ledsen ut här på golvet,,,,Men jag skall strax se till att den vaknar och rätar upp sig.
Imorgon är den på vift igen,,men då inte så långt...Vi skall ju ha en sydag här i Viken med Strip-smart..så det gäller nu för mig att packa om!!

Men innan dess så skall jag se vad som kom med hem igår ,,dels till mig men också beställda varor!!

Jag kan också berätta att några quiltar fastnade i kameran,,hos Anna igår,,tjejer som gått kurs hos Anna och mig tog med sina alster och visade för "fröken"",,som blev stolt som en tupp!!

Till er som inte hann se Snippet ,,en nygammal teknik,,lämnade jag beskrivnig och provlapp kvar i butiken!!Så titta in så hjälper Anna ,er.


Nu skall jag ägna mig åt mina gåskor och mannen någon timma,,och precis som kassen vakna upp och räta ut mig...Imorgon är en annan dag!!

Lördagskramar till er alla,,och TACK för igår!!