Summa sidvisningar

onsdag 18 mars 2015

Färdigställ UFON!!

Onsdag och mitt i veckan för mig närmar sig ju fredagen då jag har den dagen som riktmärke för att ha färdig en quilt och visa upp på de olika länkarna runt om i världen.
Detta tycker jag är bra för dels så får jag ju ett mindre Ufo och dessutom så har jag  också lite pli på mig att sy färdigt något.

Hur har ni det med era UFON har ni några`???

Kanske kan vi som har några quiltar eller liknande göra en kraftsamling och sy färdigt något och visa upp här på bloggen på måndag på Visa och Berätta???

Vi har haft några syträffar här i Viken med just detta temat och det har varit uppskattat!!Det konstigaste av allt och jag är precis lika dan ,,,,det kan fattas bara några sömmar på ett arbete för att få det helklart....och så gör man inte detta!!!

För att vara riktigt duktig i dag och då är det ju bara onsdag så har jag färdigställt min lilla duk av de avsydda hörnen och scrapsen från detta.


 
 

Den skall nu få en plats på bordet i uterummet tillsammans med lite björkris och några fjädrar!!                                                                    Bambikram!!

Ps..Fundera  på OM du vill vara med och färdigställa något UFO tills på måndag litet som stort och visa upp!!Ds