Summa sidvisningar

torsdag 3 februari 2011

Apelquiltarna!!

Idag var det dax igen för våran grupp att träffas och sy.Påsklöpare stod på agendan.Vid vårstarten så sydde vi börsar med klämlås och låsen kom igår ,så idag blev det montering.På våran andra träff sydde vi Mug Rugs,och några av de mina hade med sig sina färdiga mattor.
Strax är jag på G igen  för den andra träffen idag,och det blir en liten festlig tillställning.10 år tillsammans ,årsmöte och smörgåstårta.Vad mera kan man begära???
Kram på Er igen!!

Trevlig dag!!

Igår hade vi sydag hos mig.Flickorna fick sy sin egna quilt av just de scrapss de hade med sig.OCH dettta var och blev så spännande.
Jag hade med ett femtontal quiltar  med, som exempel,och inspiration.


Först visade Ingrid och Eva sina toppar sedan förra syträffen.

Som vanligt satt chipset till kameran  hemma i datorn,,trots jag hade (trodde jag) satt i det !!Så det blir telefon bilder ni får se.

Det var ett "ös"" på töserna och de sydde olika mönster nästan allihopa.Vi fikade och pratade och sydde .Samt hade allmänt roligt.Trots att en del hann ganska långt på sina toppar ,så gick de hem med ganska stora påsar kvar med scraps ,,,,,,,Här får ni ett litet tjuvkik.

Vid nästa träff tror jag topparna är färdiga!!Nästa träff blir den 16/2 och vad vi syr då ,ser ni uppe på min sida till höger!!

Nu skall jag strax iväg igen och denna gången är det Apelquiltarna,som har syträff.Vi skall sy löpare/duk med påskapplikation.
Ute är det grått och trist och det har regnat och blåst inatt.Så det här med att få en god sömn inatt,den är som bortblåst!!

Var och hämtade en stor låda med tyg igår som kom från Anna,och dessa underbara bitar får förgylla dagen för mig.Dessutom kom en del nya charmpac och så tidningen Homespun!!
Så nu kan chipset börja att jobba igen och planera nya toppar av vårens kollektion.

Ha en bra torsdag  !! Kramar på ER