Summa sidvisningar

lördag 11 augusti 2012

Tack!!!


En dålig bild!!

men som ni nu ser har räkneverket slagit över,,,,,FANTASTISKT!!!!!!!!!!!!  KL. 18.04 11/8!!!

TACK ..mina läsare,,,och det är eran förtjänst för ni kikar in.En fantastisk siffra,,hos mig.Kjell har satt en flaska champagne på kylningoch den får väl korkas upp nu!!Jag är såå glad och stolt men också himla rörd!!!

Som ni vet så gjorde ju Butikenannlunda det möjligt för mig att få två fina presenter till er som var med på mitt bus..Kl.12.00 i onsdags var det stoppdatum och det får respekteras.

Den som gissade klockslaget närmast,, rätt ,,var ,,,,Dollandesign med 15.45 idag!!Grattis!!!
Vet att du är på bröllop nu ..så om du läser detta imorgon så hoppas jag du blir glad!!Du får ju en mall.,Japanskt puzzel,, och mönster till den!!!

Pris nr två..tyger.....går till de som skrev en blänkare på sina hemsidor om mitt bus,,,och den lyckliga vinnare ÄRRRRRRR..  AnnMarlene,,,Grattis till dig också!!!!!

Nu hoppas jag ni sänder över era adresser till mig,,så kommer era paket till veckan!!evakjell132@hotmail.com


Men ni alla skall veta att ni är också vinnare,,för ni är allra bäst,alla ,alla ni!!!!Tänk vad roligt vi har med våran hobby och så många intressanta människor vi träffar på detta nät...Är det inte fantstiskt??

Ha det nu så gott denna lördagskväll,,det skall vi ha.. mannen och jag!!!!KRAMAR till ER och Tack!!

I väntan på ...

....sitter jag och syr vid min Janne,,,lite på det ena och lite på det andra,,, men en dag så blir allt klart!!

En strålande dag har vi här ,, alldeles vindstilla och soligt.Roligt för de som har semester kvar eller är lediga i helgen.
Det gäller att passa på och njuta...
Lördagskramar..