Summa sidvisningar

söndag 16 mars 2014

Ingen vilodag!!
Förr när jag var liten så fick man knappt röra sig på söndagarna givet fick man gå till kyrkan .Så var det i Bohuslän  där jag växte upp.
Men nu med åren som gått så är det helt annorlunda och tur är väl det.

Min söndag kommer att innehålla en liten packning inför en sydag på måndag i Örby hos klutagänget.
Jag hade tänkt vara förberedd och skära till det jag skall sy här hemma så slipper jag att "dra" så mycket med mig .Men ni som är ute på turne då och då vet hur mycket som man ändå tar med sig och det värsta är att det är nästan fel grejer som är med.
Så om en stund så hoppas jag att jag packat rätt saker för rätt dag!!
 
 
 
 
När jag ändå packar så kan jag ju lägga en hög som skall med till Annas syhelg på Kulan i Förslöv nästa veckoslut, men det är ju en vecka till dess!!
 
Vidare idag skall jag montera de senaste topparna som jag sytt och min tanke är att någon  skall hinnas quiltas också under söndagen.
 
Läste på några bloggar att en del arbeten är på gång och håller på att quiltas,,härligt ,,roligt och vi alla väntar med spänning på att få se just .....era arbeten...och INSPIRERAS av.
Kanske kanske vill ni visa upp dem på min blogg imorgon....Visa och Berätta.måndag???
 
 
Nej skall något bli gjort något här hemma så duger det inte att sitta vid datan inte....packa och göra rent min Janne,,så han är fin och ren inför våra tripp imorgon!!
 
Sy på mina vänner och Bambikramar till ER!!