Summa sidvisningar

måndag 4 augusti 2014

Välkomna till Augustis första Visa och Berätta!!
Nu börjar det sakta lida mot höst fast vi har ju ett underbart sommarväder kvar varmt och gott är det och igår så fick även gräsmattan en dusch!!
Varför jag skriver höst så har semestrarna börjat att ta slut och många har åkt hem till sina boningar för att börja jobb igen.Jag vet att många lider och vändas och tänker 48 veckor kvar till nästa sommarledighet.
Själv har jag  en ganska skön tid som ligger framför mig ...det börjar bli lite mera sy tid och det har jag längtat efter även om det är jätte trevligt och himla roligt att ha huset fullt av trevliga gäster.

Helgen har jag tillbringat ute med att gå igenom många kassar med scraps och allt annat som bara så där åkt ner i olika kassar under året .
Känns det igen???
Hur som helt så har jag nu bara en kasse kvar att gå igenom och snart så är det ordning och reda....hmmm ...men snart när sy tiden finns på riktigt så fylls dessa kassar väl snart igen...men  det kommer ju en ny sommar nästa år att sorter och skära igen.


 
 
Så här såg det ut igår på altanen ....Vevade scrapsen bl. a på min Accu quilt Baby Go och skar till 2,5 inch kvadrater. Fyllde de korgar som jag sytt upp i våras så nu väntas nya quiltar under hösten eller kanske något annat av dessa nyskurna eller vevade scraps ...vem vet.
Denna lilla berättelse kanske får er att gå igenom erat sy rum eller scrapslådor???Kanske har jag INSPIRERAT er till att röja??? Vad har ni gjort i veckan??
Berätta gärna och glöm inte att länka idag till Visa och Berätta måndag era fina bloggsidor......Mina läsare och jag väntar med spänning!!!