Summa sidvisningar

söndag 20 maj 2012

NQT 2012

Ja då var denna quiltfest över för denna gången,,och om två år så får vi kanske tillfälle att besöka nästa stora quiltfest.

Många tyger fanns det, mönster och tillbehör,,det var bara plånboken som styrde.Mina syvänner var så nöjda,,men ändå inte alldeles överväldigade.(Undrar just om vi är lite bortskämda?????)En av mina favvis butiker!!Quilt my design!!


Det bästa med denna lokal danskarna hade hyrt var att den var luftig och stor,,så det var direkt ingen trängsel,,,,kommmer ni ihåg i Göteborg????Så man kunde gå runt och klappa och vända och vrida och njuta av utbudet.

Likaså var det på utställnigsdelen ...lunka runt i sin egna takt och få njuta av alla fina alster!!Många cyber/vänner träffade  jag,,många för första gången(Tyvärr hittade jag inte AnnMarlene)och många andra  gamla syvänner ,,så fantastiskt roligt.

Våran grupp hade en fin bussresa ,,bra boende,,och mycket god mat blev det.
De sista timmarna i utlandet!!! hade jag lite abstinens och längtade hem till min Janne.Inatt vid 02.30 tiden var jag hemma igen.Nu laddar jag om ,,för snart(i Sept) är det dax för Quiltköping!!!
men först skall de ideer jag har tömmas ,,så det blir plats för nya!!


Soliga ,, söndags KRAMAR till Er alla