Summa sidvisningar

måndag 31 mars 2014

Välkommen till Visa och Berätta,måndag!!

Där jag hoppas att du vill vara med idag och INSPIRERA oss alla och kanske själv få lite tips och trix.
Det är inte bara våran INSPIRATIONSDAG denna måndag ,,nej vi skall fira lite också har jag tänkt!!Så en liten tävling står med  på agendan.

Jag vill först  fira alla er som så troget  länkar till min bloggsida varje vecka och till er alla mina läsare .Det är ni som gör att jag firar vidare med detta  blogginlägget som är nr 1200!!
besöksräknaren passerar 360.000   och sist men inte minst 154 följare har jag  fram till idag.

Allt detta är så otroligt roligt och fantastiskt!!!

I veckan så blev mina 100 Tula Pink block klara och de är ju sydda i scraps...min korg med scraps den sjönk ytterst  lite  och jag tror att de scrapsen som är kvar räcker säkert till 100 block till!!

Nu är min tanke att jag lottar ut en hög från denna korg!!


Så här tänkte jag att lotterit skall gå till!!

Till er som länkar till min bloggsida idag ,ni får automatiskt 2 st lotter som TACK!!Skriver du även om min lilla tävling på din blogg blir det 3st lotter!!

Och nu mina underbara läsare skriv en kommentar på min bloggsida berätta lite om vad du tycker om Visa och Berätta,måndag!!och så deltar du i denna tävlingen också med 1st lott.
Skriv gärna ditt namn så vi /jag vet vem du är!!
Har du problem med att kommentera och ändå vill vara med i tävlingen skicka då ett mail till mig så räknar jag in dig också i tävlingen med 1st lott!
Och så här enkelt är det att  delta på ett litet hyss!!
Tävlingen avlutas på onsdag midnatt och min länk är öppen även den till detta klockslag!!
Under torsdagen får ni veta vem den lyckliga ??är!!


Nu hoppas jag att som sagt ni är sugna på att visa upp era fina alster på era bloggsidor och att ni alla sedan klickar er  runt och kommenterar men också njuter av allt vackert!!Tänk vilken underbar hobby vi har!!Välkomna  till Visa och Berätta,måndag!!

Bambikramar!!!