Summa sidvisningar

lördag 24 maj 2014

En alldeles speciell dag!!

.......... julafton i Maj ,24 = julafton och så i Maj så har min make alltid tänkt för att inte glömma våran bröllopsdag och han har lyckats.

Åren går ju så fort och 45 år känns som  10....men det är klart börjar man och pratat och gå tillbaka i tiden och fundera så har det ju hänt massor.
Vi har fått våra underbara söner ,svärdöttrar och så livets efterrätt...barnbarna!!!Det är en riktig guda gåva......och snart så känner jag mig som en plast mormor också!!!

Det är klart att 45 år inte alltid är guldkantad för visst så inträffar både det både det ena och det andra men ändå så måste jag säga att vi har varit förskonade trots riskabla arbeten osv.


 
 
 
Idag så blir det en lugn dag här bara min käre make och jag firar oss för vi vill vänta i 5 år och hoppas på att den blir lite mera gulkantad och att vi kommer dit.
 
En sak bland många måste jag bara tacka Kjell för att han stått ut med alla trådar och tyger i alla år!!!och idag har han ju också tagit en stor börda på sig och lättnad för mig att bli min alldeles egna Rutkock,,,det ni!!
 
 
 
 
 
Vi tänker fira dagen tillsammans med bla. jordgubbar och champagne (en gåva från mina Apelquiltarna) och senare ikväll god mat och vin från de andra töserna KvitSYstrarna!!!
 
En liten söm blir det nog på min Janne som också firar idag men dock bara 5 år.....han får ju inte slöa till ,eller??
 
 
 
 
Tack min älskade för våra härliga år tillsammas!!
och Bambikramar till er alla andra