Summa sidvisningar

måndag 11 september 2017

Visa och Berätta måndag!!

Vilket Quiltrally vilket väder men vilka quilt vänner jag fick träffa hos Anna som inspiratör i Butiken Annalunda och hennes växthus.

Fredagen körde igång med buller och bång kan man säga och kunderna kom till mig för att lyssna och få tips i lagom takt.Detta var så roligt att få "rå" om dem och jag hoppas och tror att de var nöjda.
Lördagen var lika dan och dessa två quiltdagar försvann i ett swish!!
Tyvärr var ju inte vädret det bästa och några av mina quiltar som jag hängde ut var dy blöta.Lite synd var det att det regnade så för Anna och Mats trädgård är så perfekt för quiltar de gör sig så bra i den miljön.

Även lilla jag fick handlat lite och här kommer idag några bilder jag det som var med hem.

Jag tänker jul....och då i Modas serie Merrily tillsammans med några djur i en panel som stöttas ev. av en liten  Candy Crazy for red(är inte året jultyg men duger gott ändå!))Vad det hela skall bli ja det vet jag inte ännu ..vi får se.
Mera jul Magical Moments från Stof fabric och då denna serie i en alldeles underbar rosa färg.Som ni ser så har jag börjat tänka på våran stora högtid som närmare sig med stormsteg  men som tur är så är det några månader kvar och vi har tid att sy lite nya alster till våra hem.
Nu är jag nyfiken på hur ni alla har det....syr ni ??har ni varit på vårat quilt rally eller på något annat roligt...ni är alla välkomna och berätta samt inspirera och länka till mitt Visa och Berätta måndag.