Summa sidvisningar

fredag 1 januari 2016

Färdig till idag fredag!!





Ett nytt år har vi fått som ligger alldeles orört framför oss,,,,spännande ...utmanande...och vi har alla möjligheter att forma det till något positivt .

Idag är det nyårsdagen men också fredag  och 2016:s första dag och då vill jag försöka precis som jag slutade förra året med att försöka inspireras er med en ny quilt.







Jag har sytt denna quilt av två charmpack från Modas och Vanessa Christensons Color Theory och med mönster disappearing nine patch .

Storleken på quilten är Ca 125x125cm eller 49x49 inch och jag har  satt en tjockare dukvadd emellan samt Aurfils tråd till sömnaden.


Det är mycket sällan jag syr fyrkantiga quiltar och när jag skulle montera den här  kunde jag inte riktigt bestämma om det skulle bli en duk eller mysquilt men med mitt vadd val kan man nu använda den till det som passar bäst.

Som sagt så är det ju fredag och då brukar det finnas härliga bloggar som man kan länka till och där bli inspirerad av allt vackert som visas upp...

Crazymom..richardquilts och confessionsofafabricaddict och nu hoppss jag att de är öppna idag trots att vi har en stor helg.





Bambikramar!!!♥♥