Summa sidvisningar

torsdag 16 juli 2015

Äntligen!!


Det är inte lätt att vara förkyld och sjuk på sommaren och speciellt  inte när man är gammal och grå dessutom .Tyvärr är det så att minst halva gatan  tillsammans med mig hostar snyter och fryser.....så jag är inte ensam ...en skön känsla.....vi har ju alla något att prata om...


Själv börjar jag tröttna och har verkligen försökt sakta sakta går det framåt ...idag så ville huvudet men inte kroppen.......men så kom det  ett samtal till mig på telefonen från en quiltvän och då efter detta kändes det så mycket lättare och hela jag fick lust igen  att greja i tyger och quiltar.
Vårat samtal kärnan i det var negativt men resten så positivt och inspirerande , så tack B-I!!

 
 
 
Dessutom  kom posten igår med en avi om paket att hämta och nu på fm efter mitt trevliga samtal jag fick så var jag och hämtade det från Anna och hennes   http://butikannalunda.se  min tidning YES!! och inte nog med detta låg det  ett Charm Pack + en Candy Modas TOLE CHRISTMAS ((helt underbar serie!!) och designer är Gina Martin.
 
Nu vore det väl märkligt OM jag inte skulle kunna få hela kroppen i ordning med denna INSPIRATION jag fått från två goa vänner!!
 
Ta vara på er och ha en solig torsdag ..tror Rutkocken bjuder oss på ärtsoppa med pannkakor i värmen!!
 
 
BAMBIKRAM!!