Summa sidvisningar

söndag 21 april 2013

Här kommer mera!!
Lite fler sy-bra -ha-saker åkte med hem från Förslöv.
Jag köpte bl.a en ny linjal!!
.........och det som jag vill visa er idag kommer här..... 
 
Det är en Creative Grinds och är lite längre samt bredare än min vanliga!! måttet på min nyinköpta linjal är 8,5x 24,5inch.
Prövade den igår och då till att renskära en topp,,och den fungerade alldeles utmärkt.Jag har länge väntat på att plånboken skulle säga ja,,(lite skämt),, att få köpa denna linjal.Jag har ju den vanliga som de flesta av oss har 6,5x18.5 inch,,och det är absolute inget fel på den linjalen ,,men med tiden har jag tyckt den har varit lite för kort.
Denna linjal är också lite bredare = 2,0 inch,,tänkte den skulle bli bra att ha med på kurser,,och då ha en lång och en bred linjal i ett!!

Vidare åkte några transfer bilder med i påsen ,,ett handtag till en kommande väska,,och då  givet en prickig sådan!!Samt lite fler tygbuntar som låg i reakorgen!!!


Idag går min "semester" in på sista dagen ,,för imorgon då är det ju ny vecka och måndag..och skall man inte stressa  så gäller det att börja njuta av att få sy och fantisera om höstens program och mönster,,,Nu är batterierna laddade och jag längtar.

Först skall jag ta vara på denna fina och soliga söndag..och umgås med Rutkocken och ...och....


Ha en bra söndag mina vänner,,det skall jag iaf. ha!!!BAMBI kram till ER alla